Xena - Xayona op " The Winner" in Amsterdam

 
Het was weer eens vroeg uit de veren, de Winner te Amsterdam stond voor deze dag op het programma. zodat het hier op een wat vroeger tijdstip als normaal al een drukte van jewelste was !!!!! Dit mede doordat de auto geladen moest worden voor deze dag. Ennnn door onze bouviers !!!!! Je zag ze gewoon denken van oepsss wie is er deze keer de klos, bleek het onze jongste telg te wezen, Xena mocht zich van haar beste boeffies kant laten zien deze keer. Zo konden Yutah - Anisha en Kyra weer rustig hun mandje opzoeken ( hmmmm wie is hier beter af !!!!!!!!! ) en wij gedrieŽn op pad gingen richting de RAI te Amsterdam, daar aangekomen was het daar al een drukte van jewelste. dat we daar goed zaten, bleek wel uit het vele geblaf uit de vele honden keeltjes  ( het leek daar wel een rock concert uit volle borst ) Na een fikse ochtendwandeling van de parkeergarage naar de ingang van de RAI , werd onze Xena eerst even grondig gekeurd door de dierenarts en goed bevonden, en mochten we de RAI betreden, waar we al vlug werden begroet door vriend Timbo en zijn baasjes !!!!! Na heel wat goedemorgen - hallo - hoi en hoestie sloten ook Leon en Marianne met Jadon zich bij de groep aan.

het was dus zo ver......
SHOW TIMEEEE !!!!!!!
Timbo mocht als eerste van onze groep de spits afbijten, en met een prachtige U de ring weer verlaten (toppie kanjer), vervolgens ging Jadon plaats nemen in de ring, deze mocht de ring weer verlaten met een dikke U en een prachtige tweede plaats!!!!!!!!( van harte kanjers met dit mooie resultaat).
Nu was het de beurt aan Xena (Xena werd voorgebracht door Leon)om haar kunstje te vertonen, en dat deed ze !!!!!!


De filmpjes van onze kanjer wordt nog aan gewerkt!!

 

Een mooie eerste plaats voor onze kanjer!! Waarna ze het gelijk nog eens mocht proberen tegen de no1 uit de reutjes klasse ...... en nogmaals mocht ze achter het bordje van de plaats No 1 gaan staan, en Xena als beste pup werd gekozen. ( en er een paar trotse baasjes aan de kant stonden )


Dat de pap nog niet op was bleek wel uit dat Xena mocht mee doen in de erering, samen met alle beste puppies van alle rassen tot negen maanden die aanwezig waren op de winner. Dat daar veel kanjers waren bleek uit de volle verzamel ring !!!!
Nogmaals werden al deze kanjers aan een grondige keuring onderworpen, voor dat ze met ze allen de ring mochten betreden.Dit moment van betreden was voor de kanjers en de baasjes een schitterend moment om mee te maken, de vele toeschouwers het geflits van de vele camera's, was egg gaaf om mee te maken. de spanning liep op, weer was het keuren geblazen,wie mocht er blijven en wie moest de ring weer verlaten !!!!!!!
Tien mochten er blijven staan, en jawel onze kanjer was er nog bij !!!!!! pffffff De spanning liep nog hoger op. Weer moesten er de ring verlaten, ook deze keer was Xena - Xayona een ronde verder, bij de laatste drie nu. De bekers en plaatsen werden nu verdeeld....... onze Xena mocht plaats nemen op een prachtige tweede plaats op het erepodium!!!


En de fotograven met veel geflits foto's konden schieten van deze drie vol trots op het erepodium staande kanjers. En voor ons en alle mensen die de bouvier een warm hart toe dragen  de dag eggggg niet meer stuk kon !!!!!!!!!
Thankssss Xena - Xayona!

Rest ons iedereen te feliciteren met hun behaalde resultaten.
Maar ook Leon voor het showklaar maken en voorbrengen van onze kanjer Xena - Xayona - Fromlooally .......oeps zal het bijna vergeten thankssss Cennie en Annemieke voor het ter beschikking stellen van foto's en filmpjes van deze mooie dag op de Winner te Amsterdam.
Groetjes en dikke knuffies van Xena ( en haar baasjes )


Hier het keurraport van onze kanjer


En niet te vergeten haar prachtige gewonnen bekers!!!