Xena op de Joe Kat Show in Lelystad
 


Ons kanjertje mocht weer eens vroeg uit de veertjes !!!!!!!!!!!
Om weer eens een showtje te gaan lopen en wel op de Joe Kat Show in Lelystad. Waar we een beetje met gemengde gevoelens naar afreisden niet voor de show, maar vanwege het opgegeven weer!!!! Dat was dus slecht regen-regen en nog eens regen pffffffffffff, moet eerlijk bekennen dat we dachten wat doen we hier !!!! (en dat waren wij zeker niet alleen ihihihih) Daar waar wij ons best deden alles nog een beetje droog te houden, lag Xena op haar gemakkie in haar bench (lekker droog en knussies warm) te wachten op het moment dat ze nog even op de trim tafel zal worden geparkeerd, voor ze haar showtje weer weg mocht gaan geven!!!
 

Rond een uurtje of elf was het zo ver en mocht ons meissie de ring betreden!!


Eenmaal in de ring zette ons meissie egg weer haar beste boeve pootje voor want deze mocht ze weer verlaten met een prachtige..................


 eerste plaats uitmuntend jippieeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!
En we weer super trots waren op ons meissie (zijn we evegoed wel hoor egg wel) zo dat we kort daarna ... nat en trots met ons kanjertje huiswaarts keerden !!!!!
Heeee Lon en SP thanks voor het nu ook weer toppie zittende pakkie van onze Xena en het voor brengen van onder getekende.
En zeker niet te vergeten het support van Jan-San-Jamie en kanjertje River (die wel ff mooi de fijne kneepjes van Xena aan het afkijken was hihihihihi)

Knuffiesssss en cu next time op de volgende show in..............

Xena - Xayona


Hieronder staat mijn keurrapport en mijn gewonnen beker!