Het was weer eens vroeg uit de veren, op 25 september!!!!! Dit omdat de evenementendag te Heteren op het programma van deze dag stond.Dat het vroeg was bleek wel uit dat we onze show dame Xena nog wel ff wakker moesten maken voor deze dag. Dit in tegenstelling van Anisha - Yutah en Kyra, als deze ook maar de begintoon van de wekker horen is het van heeeeeeeeeeeee er staat wat te gebeuren!!!!! Daar hadden ze met ze allen wel ff gelijk in al waren voor deze dag Xena en Anisha aan de beurt ( anisha ging mee om onze xena te onder steunen enne gewoon ...... voor de gezelligheid ) de auto werd geladen de boeffies achterin geplaatst, zo dat de reis kon beginnen.

Na de nodige regen (nou ja nodig) onderweg, was het tussen de buitjes door het tenten kamp opzetten, met de nodige toebehoren. Eenmaal gesetteld onder het genot van een bakkie koffie, kwam zelfs de zon tevoorschijn !!!!!Zo dat de dag al niet meer stuk kon, zeker niet toen er meer en meer fam het tenten kamp kwam bevolken (egggggg gezellieeeeeee)

Maarrrrrr......................... er moest ook nog geshowd worden !!!!!Dus ff kammen borstelen enz ..... om Xena er op haar best uit te laten zien.
Hoppaaaaa op naar de ring !!!! Dat ze daar niet alleen was bleek wel....... 

er stonden nog wel 18 van die kanjers daar klaar voor hun showtje!! Die allemaal de nodige aandacht kregen !!!! Zo dat de plaatsen verdeeld konden worden.

 

 

Ennnnnnnnn onze Xena - Xayona...............


 met een prachtige derde plaats de ring weer mocht verlaten!!!!
Dat daar door onze dag helemaal niet meer stuk kon spreekt voor zich !!!!!


Zeker het terug zien van mams Xayona - Xsara - Xanne - Bonkie - Guusje en Kayo was egg toppieeeeeee!!!!!


 Bij deze een dikke flebber van jullie zussie Xena - Xayona Fromlooally!!!
Rest ons nog ff te bedanken allen die deze super toppie dag hebben
mogelijk gemaakt, en zeker weer voor herhaling vatbaar is !!!!!!!!!!!!!


Oja hier nog eventjes het keurverslag van onze kanjer.


 

Groetjes van het pedro team !!!!!!!!!!!!!!!
 tot ziens!