PRINCE-XENA SHOWT WIJCHENDe Kerstshow in Wijchen.

Om 5 uur werden we zaterdag al van onze stretchers en kussen gelicht.VIJF uur s morgens, das toch geen tijd? Niet dat ik dan niet wakker ben hoor, ik ben toppie-fit zodra ik mn ogen open doe! Dat kon ik van t vrouwtje niet zeggen, pffff. Maar goed, na een paar bakken koffie was ze redelijk wakker. Samen met de meiden uit geweest om kwart voor 6 en daarna hebben Carin en ik de dames achter gelaten en zijn wij saampies met de grote show-tas in de auto gestapt. Ik had intussen wel in de gaten dat het weer mijn dag zou gaan worden, niks leukers dan samen met het vrouwtje op pad, alle aandacht voor mij. We zijn eerst naar Sliedrecht gereden om mijn broer Jethro en Peter en Alice op te halen. Vanuit Sliedrecht naar Wijchen, een uurtje rijden, kon ik mooi nog effe een tukkie doen in de auto. Toen ik in Wijchen uit de auto stapte werd ik helemaal blij, overal hondjes! Man, wat is er toch veel te zien, te horen, te ruiken en te beleven op zon show! Ik wil dat llemaal meemaken, overal bij zijn, alles van dichtbij bekijken, z leuk! Binnen zag ik allemaal bekenden, mijn broertjes Zoef en Nolan met hun grote en kleine baasjes, vriendinnetje Yanina en ook Regan, dat vindt ik een heerlijk teeffie en ik heb er alles aan gedaan om bij haar in de gratie te komen. Ik ben wel een vent natuurlijk h? Nadat Alice me op tafel had opgetut gingen we de ring in.

 

We waren met zn viertjes, ikke met mn drie broertjes. Dat vond ik supergezellig en ik had er zin in! De keurmeester was deze keer een meneer uit Belgi en die vond dat familie-showtje wel humor. Met zn allen een rondje rennen vindt ik het leukst, alle kanten vlieg ik op. Als ik alleen met Carin moet rennen doe ik het een stuk rustiger en loop ik best netjes. Ik heb deze keer ook beter mn best gedaan om netjes stil te staan voor het vrouwtje, ik kan het ook wel, maar er is zoveel te ziehien!

 Ik werd op de tweede plaats gezet en kreeg een veelbelovend, das toch hartstikke mooi? Mijn rapportje was om in te lijsten en vrouwtje was supertrots op mij. Ik vond het een hele leuke dag en het vrouwtje ook.Ik snap alleen niet waar ze nou zo moe van was. Toen we thuis kwamen ben ik nog een poosje buiten wezen dollen met Yunishka en Jazz en daarna is Carin onderuit gezakt in haar stoel, ze was totalloss. Ikke nie hoor, ik heb mn speelgoedmand nog effe lekker leeggerausd en heb me prima vermaakt met alle ballen en knuffels. Uiteindelijk ben ik ook maar gaan liggen, niemand wilde met me spelen. Carin lag voor lello en de meiden waren moe van een dag met Paula. Pfffffff, vruwen! Ik verheug me alweer op de volgende show, ik vind het gg heel leuk! Tot de volgende keer.

Dikke poot van Prince (artiestennaam: Faust).
 
Hier komt mijn rapportje