PRINCE-XENA SHOWT IN WAALWIJKPrince in Waalwijk.

Vandaag, 15 januari 2011 was het weer show-time! Deze keer zijn we in Waalwijk op het Brabants Rashondenfestival geweest. Het was wel effe vreemd want het vrouwtje en ik gingen door omstandigheden zonder Peter, Alice en Jethro op pad. Omdat t vrouwtje niet zo goed de weg wist zijn Petra en Reagan voor ons uit gereden. Gelukkig maar, want volgens mij waren we er anders nooit gekomen. Ik vond t wel tof dat Reagan erbij was hoor, ik vind haar nog steeds erg leuk! In Waalwijk waren niet veel Boeffies, maar ik heb er wel een vriendinnetje bij, Britney, ook al zon lief meissie, hihi. Ik moet zeggen dat ik er weer zin in had, ik had energie voor tien! Voordat de show begon gingen we even oefenen in de ring, lachen man! Nou ja, ik dan h? Carin werd lichtelijk wanhopig van mij omdat ik niet normaal mee wilde lopen en ook absoluut niet stil wilde staan. Ja luister es, ik ben een dagie uit hoor en dan maak je lol! Afijn, we moesten best lang wachten, er waren verschillende rassen vr ons. Toen ik aan de beurt was stond ik maar helemaal alleen (met Carin dan) in de ring, ik was de enig puppy-reu. Das niet leuk hoor, hartstikke saai zelfs. Geen andere honden om achteraan te gaan, geen Alice en Jethro om in de gaten te houden, alleen maar meneer de keurmeester, pffff. Ik heb geprobeerd het vrouwtje uit te dagen, lekker springen en gek doen en zo, maar ze ging er niet op in, cht flauw. Ik werd vanzelf 1e en kreeg een veelbelovend, dat is natuurlijk altijd mooi.

Omdat er ook geen puppy-teefjes waren werd ik automatisch Beste pup van het ras en kreeg ik een toegangsbewijs voor de Ere-ring. Kijk, das dan wel weer spannend! Alleen moesten we wel weer heel lang wachten voordat de keuringen in de ere-ring begonnen. Er waren al heel veel mensen naar huis, alleen Britney met haar baasjes waren nog over, die bleven om te supporteren, dat was leuk! Toen we uiteindelijk rond kwart voor 3 de ring in mochten was ik best wel moe, maar het was wel heel gaaf want nu waren er hl veel hondjes! Allemaal verschillende rassen, zaten wel rare types bij hoor, pffff.. Ik vond het heel leuk om naar ze te kijken en daarmee deed ik Carin een heel groot plezier want ik stond STIL en ik stond NETJES. Op een gegeven moment kwam de Keurmevrouw langs en die wees naar ons. Vrouwtje werd helemaal blij, ze zei dat we geselecteerd waren. Gesele-wat?? Het hield in dat ik met nog 9 hondjes in de ring mocht blijven en dat de rest eruit ging.
 

 Ik vond dat wel jammer, t was net zo gezellig. Wat wl leuk was, ik mocht nog een keer met Carin heen en weer rennen, gf! Nog effe een paar rare sprongen gedaan om af te sluiten, hihi. En of twee maar hoor, want ik zei al eerder, ik was best moe. De keurmevrouw moest om me lachen, ze zei dat ik een Big Baby was. Huh? Ik bn geen big en een baby ben ik ook niet meer! Ik ben al een grote vent die zn poot soms z hoog optilt dat ie bijna omkukelt! Niks baby! Maar goed, nadat het laatste hondje gerend hard werden de bordjes in de ring gezet en wij werden naar het bordje met nummer 6 gestuurd!
Ik dacht dat dat niet zo goed was, zesde. Maar vrouwtje was helemaal blij en supertrots, ze zei dat ik 6e was van alle puppies en dat dat spergoed was. Nu ik er nog eens over nadenk s dat natuurlijk ook SUPERGOED! Britney stond me op te wachten en ik kreeg een dikke knuffel van haar. Carin heeft eerst naar Peter en Alice gebeld om te vertellen hoe goed ik het gedaan had, die waren hl blij en hl trots! En toen gingen we naar huis..Britneys baasjes hebben t vrouwtje de weg gewezen. Ik heb de hele weg geslapen, pas toen t vrouwtje de motor van de auto uitzette werd ik wakker. Bleek dat we bij opa en oma waren en daar was Max ook. Ik was meteen weer wakker! Iedereen was trots op mij en daardoor werd ik helemaal enthousiast. Dat kostte oma bijna een paar kopjes die op tafel stonden.oeps! En toen..eindelijk gingen we echt naar huis, naar Yunishka en Jazz, wat was ik blij om ze weer te zien! Ik heb in geuren en kleuren verteld over mijn Ere-ringoptreden. Yunishka zei dat zij k een keer in diezelfde ere-ring heeft gestaan, ook als pup, maar dat zij toen niet gesel.geselecteerd (pffff) werd. Daarom had zij niet zon mooie beker zoals ik. Vrouwtje heeft de beker in de kast gezet bij de andere trofeen die wij hier met zn allen hebben gewonnen. Ze glimt net zo hard als die beker, van trots, hihi. We zijn net nog even lekker langs de rivier gewandeld, we mochten alledrie los en het was heerlijk om even vrijuit te rennen en te spelen na zon inspannende dag. Nu wil ik alleen nog maar slapen, tot de volgende keerzzzzzzzzzzzzzz..

Ferme poot van Prince (artiestennaam Faust).
 
Hier komt mijn rapportje en bewijsje dat ik naar de erering mocht gaan