PRINCE-XENA LOOPT ZIJN EERSTE SHOWTJE OP DE
EVENEMENTENDAG 2010 IN HETEREN


Mijn eerste showtje.

Daar stond ik dan…….met mijn broertjes Jethro, Nolan en Zoef. Geen idee wat de bedoeling was natuurlijk. Sta je daar opeens op een grasveld met witte hekjes erom heen. Zo’n grasveld is naar mijn mening bedoeld om te rennen en te spelen, daar had ik dan ook best zin in! M’n broertjes ook wel. Gaaf toch? Met je broers en nog drie ventjes kun je je best lekker uitleven hoor. Nou……dat bleek dus niet de bedoeling te zijn! Dat grasveld bleek een ring te zijn (slaat nergens op, een ring is niet vierkant, dat weet zelfs een pup van 5 maanden) en vrouwtje zei dat er een keurmeester zou komen (ook zoiets, de keurmeester was een keurjúffrouw), dit was een show (waar waren dan die schaarsgeklede teefjes?).
 

Het was de bedoeling dat ik netjes naast het vrouwtje bleef trippelen, spánnend…duh! Afijn, ik heb het wel geprobeerd hoor en het ging ook best wel aardig, maar ik ga liever hárd, gas op de plank! Hihi. Moest ik ook nog eens stilstaan vóór het vrouwtje, ze wilde dat ik m’n staartje omhoog deed en mooi ging staan. Alles leuk en aardig, maar dat gefrut aan m’n staart en zo hoeft voor mij nog effe niet hoor. We hadden dit thuis al verschillende keren geoefend, toen ging het prima hoor, ik vond dat best, maar daar op dat grasveld had ik andere dingen aan m’n hoofd. Ik werd ook nog op een tafel gezet en toen ging er een mevrouw aan me voelen en me aaien en zo. Dat vond ik dan wel weer gezellie. Maarrrrrrrrrr….ik heb toch mooi een bekertje gewonnen, ik werd 4e achter mijn drie broertjes en dat was súperleuk!
Peter had opeens geen schoenen meer aan. Geen idee waarom, maar hij liep er écht naast. Alice was ook haar schoenen kwijt, dat was wel raar hoor, maar ook heel leuk want ik had heus wel in de gaten dat ze hartstikke trots op mij en m’n broertjes waren en wat is er nou leuker dan twee-beners blij maken? Het levert áltijd wat op, een dikke knuffel, iets lekkers, helemaal goed. Uiteraard was mijn vrouwtje ook trots op mij en ze vond dat ik goed mijn best had gedaan. Ik had ook een heel mooi rapportje, daar stond trouwens een verkeerde naam boven. Er stond Faust-Xena en ik heet toevallig wel Prince! Vrouwtje zei dat ’t wél klopt, dat ik op mijn stamboom Faust heet. Ook weer zoiets, pfffff. Maar eigenlijk vindt ik zo’n show wel erg geinig, ik denk dat ik het wat vaker ga doen en dan schrijf ik hier wel weer hoe het is gegaan. Dusssssss…..tot de volgende keer!

Dikke poot van Prince.
Rapportje van Prince