Onze Anisha-Bente Fromlooally op de 39e K.C.M. in Heteren
ze deed voor het eerst mee in de open klasse Teven!


Op 20-06-04 was het weer zover , de kampioen clubmatch te Heteren stond weer op het programma, de auto werd al weer vroeg volgeladen met de benodigde spullen voor deze dag. na nog wat geborstel en gekam kon de dag beginnen.


Hier word Anisha gekamd

Hier zit Alice samen met Kyra


Na Anisha werd ook onze Kyra mee op pad genomen !!!!!! dit om haar al wat te laten wennen aan de drukte die deze dag met zich mee brengt. Kyra zal mee doen op de jonge honden dag, maar daar over later meer !!!


Eenmaal daar aan gekomen, was het daar al een drukte van jewelste. De tenten werden neergezet, en de benches en trimtafels er onder geparkeerd . En toen ................................. was er koffieeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!


Zo brak de tijd aan om met Anisha langs de dieren arts te gaan, om te kijken of er
alles op en aan zat........

 dit was dus het geval ( al twijfelden we daar geen moment aan ihihihihi) Het wachten kon beginnen , nou ja wachten het was zo gezellie in de cuppielooallyhoek !!!! Dat door al het boeffies geklets de tijd voorbij vloog egg gezellieeeeeeeeeee, rond een uur of elf was de tijd aangebroken dat Anisha de ring mocht betreden......


Anisha werd voor gebracht door Hariette (onze dank daar voor)

 mede door het voorbrengen en natuurlijk onze kanjer zelf, werd er een mooie Z.G  behaald, en wij zeer tevreden waren met dit behaalde resultaat. Rest ons te zeggen dat allen die deze dag mogelijk maakten te bedanken voor deze toppieeeeeeeeee dag...... .
en tot ziens op de jonge honden dag te Heteren !!!!!


Groetjes Pedro - Alice en Anisha-Bente Fromlooally